2011/02/28

Jom Cipta Rekod...

Semalam... Tapi berita hari ini... Berita yang aku baru baca dalam paper star yang aku cilok dari Fida... ha tengok, berapa bijaknya aku merancang ekonomi... Berapa kedekutnya aku... sampai paper pun rembat ofis punya... tak payah nak susah2 beli...

Dalam paper ni ada cakap... (paper bercakap...Gila arghh... apa istilah yang betul yang patut aku gunakan ek?)

Siapa sini orang Kangar, Perlis Indera Kayangan? Baik ngaku cepat!!!
Kalau tak, aku cari sampai lubang jamban!!!

Orang Perlis semalam cipta rekod... Cipta rekod dalam Malaysian Book Of Record...
Cipta rekod yang aku pun pikiaq lapanbelas kali nak pecahkan...

Bukan la kerja gila sangat pun... Tapi awat la hang tumbuk sambai belacan sampai 100o orang tu... Hang nak cilikan mulut siapa sampai seribu orang duk bodoh menumbuk belacan!!!

Kalau orang Perlis boleh cipta rekod cam tu dan catat nama dalam Malaysian Boof Record... Buat aku terfikir sejenak...

Apa kata, kalau kita sama2 pecah rekod tu dengan makan beramai2 sambal belacan tu sampai pijar mulut atas bawah merecik2 berbuih2 dan menanah...
Bengong!!!

10 ulasan :

intan suraya berkata...

hikhik.. intan xleh join la coz intan x mkn smbal belacan.. pedas!
*gaya lidah omputeh*

Nasriq berkata...

eleh... nak jadi lidah omputih lak... padahal, jumpa budu ngan ulam2 habis kena sental menyental...muahahah...


joke only...huhu...

zati embong berkata...

jat ingtkan record2 ni just utk yg payah2 je n special2 punya event O.o

Nasriq berkata...

ha jat... yang nak buat rekod ni pun payah pe... boleh gak nak buat special event makan sambal belacan sampai pengsan...

apa la sangat takat nak makan sambal belacan saje tu kan... takat celah cari je...

Eda berkata...

takde benda lain ke nak pecahkan rekod..ssh sgt ambik batu tu gi pecahkan rekod tu..hehe

KUREKURE COMEL berkata...

itu namanye seni...heeee

Nasriq berkata...

adei...pecah pala ai pikiaq, senang2 je u pecahkan rekod ek eda...

Nasriq berkata...

huhu... kura2 pandai berseni... seni mengarut....

Eda berkata...

eh, dah pecah ek..

*jgn lupa masukkan nama i dlm buku Malaysia Book of Records yea..haha

Nasriq berkata...

dah...baru je daftarkan nama u tadi.. sok boleh la belanja makan tanda penghargaan...

jom kita ke umbai...cari ikan bakar... tak pun ke kk minggu depan...