2011/02/26

Tak Suka Bila...

Sangat tak suka bila...
Bila tak suka aku buat cam ni...

Aku tak suka bila aku tak ada mood...
Bila aku tak ada mood aku akan mengarut lebih...
Bila aku dah mengarut lebih, aku baca pun naik menyampah...
Bila dah menyampah, aku terus delete semua...

Aku tak suka bila aku tak ada mood...
Bila aku tak ada mood, perut aku akan sentiasa berlubang...
Bila perut aku dah berlubang, terpaksa la cari sesuatu untuk menampal kebocoran...
Bila dah menampal, aku terus menyesal sebab terlebih tampal...

Aku tak suka bila aku tak ada mood...
Dan paling tak suka bila tak ada mood tu disebabkan orang lain...
Terpaksa berfikir nak cara langkah nak mengelak...
Supaya tak sakitkan hati sesiapa...

14 ulasan :

diana berkata...

sesekali tak pe la kalau tak de mood..
kalau hari2 takut orang meluat je..
hehhe

KUREKURE COMEL berkata...

ayoooo...awat takde mood ni....
ishhh2.....

Nasriq berkata...

huhu...kalau tak ada mood tu sendiri punya hal tak pe la...

biasa la tu...

tapi kalau orang lain punya hal, tu yang menyampah sesangat tu...

norh berkata...

memang sangat tak best kalau takde mood..

Nasriq berkata...

ada orang dah curi bawak lari mood kita tu mina...

Nasriq berkata...

sangat tak best ka norh bila tak ada mood ...

rasa nak makan tiramisu jea kan...
huh..dasar perut buaya...

nak menelan jea...

intan suraya berkata...

bila dah t'lebih menampal,berat pn mula naik.. bila berat mula naik, pipi pn makin cabi..bila pipi makin cabi.. ehh!! anOk sapa cOmei sangat tuh..haha

zati embong berkata...

kita gang!

jat pun xde mood.

sekarang ni just rasa nk lepaskan rasa bngang ni je!

susah betul cnta jarak jauh,ade jat pasang spare ni.kasi hati panas je salu!

Eda berkata...

tak yah elak...langgar jer..huhu

Nasriq berkata...

Hihi... perli baik punya ek.... pedih terasa hingga ke hulu hati...

Nasriq berkata...

Jat nak pasang spare tyre ke? Huhu... hati2, takut terjebak...

Nasriq berkata...

Eda nak langgar ape?

Dinding, orang atau tahi lembu?

KUREKURE COMEL berkata...

dah ok?.....bila tak de mood....
smile selalu ye...


not gila...tp penyembuh jiwa...hehehe

Nasriq berkata...

Huhu... tak reti nak senyum...