2011/02/23

Surat Layang...

Ini Surat Layang... Sila percaya...
Kalau tak percaya, anda akan ditimpa kesusahan selama 78 keturunan anak beranak...

Kepada Puan Fida (PA yang cute miut yang orangnya merendah diri, marhain dan picisan):

Sukacita dimaklumkan, dengan segala hormatnya, merujuk kepada entry puan bertarikh semalam adalah dirujuk...

Sesungguhnya, dengan ini saya ingin menegaskan, cadangan tuan besar untuk meng"add"kan diri sebagai friend dalam facebook puan, adalah diharapkan puan tidak menimbangkan cadangan tersebut...

Sesungguhnya puan tak perlu lagi memikir semasak-masaknya...
ignorekan saja... Pleasa la...

Ini untuk kebaikan semua... Nanti ai tak dapat lagi nak ngulo ketika sedang berkelana merantau ke negeri orang... Nak ngumpat dalam Facebook ni pun kena pikiaq banyak kali semasak masaknya menggunakan minyak masak cap sauh...

diharap puan menerima saranan ini tanpa syak dan was-was lagi...
sekian....

yang memberi perintah dan arahan...

Bos kecik... a.k.a Tuan Kecik...

8 ulasan :

KUREKURE COMEL berkata...

ahkak fida sila jgn terpengaruh dgn entry tukang karut ni...hahaha...


approve je...kihkihkih...
gelak jahat ni....

Fida Ghazi berkata...

moralnya ye en. cabi,
hidup ini kena la jujur. jangan ngulo, jangan curik tulang, jgn blogging time keje, jangan fb time keje, jangan aplot gambo tak patot kat fb.. dah org lain terliur tgk gambo makanan sedap2..sponsor lak tuh. keje sikit..jalan lebey!!

da tu.. souvenier juga harusla bagi mantap2 sket.. baru la senang nak bekerjasama dgn org lain..contohnya dalam hal approve mengeprove ni kan..ahahahaha..

nengok-nengok..kan roh dah tak tenang..tu baru bos nak add ai tuh..kalo bos send rikues kat yu.. hailahhhh... mau berenti keje notis doploh pat jam kann..

eh..ai takpe.. keje ai kat sini..ialah blogging .. jawatan hakiki, bertarap tetap & berpencen. ada bantahan??

Eda berkata...

hahaha...tau takot..kecut dah perut yg buncit tuh..

Heidi Shafiq berkata...

haha.. :D

intan suraya berkata...

ahaks.. rasanye kalo approve lg ok kot..haha



surat layang tu kalo send gune email blh x??hihihi

Nasriq berkata...

WUA....TERUK AKU KENA BANTAI HARI NI... SEMUA NAK CONDEM AKU NI...


NAK TERJUN BANGUNAN LA CAM NI...


MAK...TOLONG...

CAIYOOO BETTY... AIGOGO...

KUREKURE COMEL berkata...

hahahaha....mina nak gelak jahat lagi ni.......padan muke...hehehe

Nasriq berkata...

muahahahaha....gelak yang dah dah berapa nak jahat...



muahahahaha...approve la...dah tak boleh nak mencarut dah....


muahhaha...approve la, dah tak boleh nak mengarut dah...

muhahahhah agrrhhhhh...adei... tertelan lalat pulak...