2011/06/29

Macam Macham Machin...

Menulis yang manis atau busuk untuk dibaca orang...
Ataupun menulis mengikut apa yang terlintas di kepala tanpa memikirkan orang baca atau tidak...

Mana satu pilihan kamu?

NotaKarut: Ikut tanpa periksa atau periksa dulu baru ikut...

15 ulasan :

khaifaiz berkata...

biasa ikut suka jer...

zati embong berkata...

dua2 plihan jat.tp biasa no 2 la.haha.entry syok sndiri je selalu.sbb jat tau,TK mesti akan bc even apa je jat tulis.hahaha

cucu umie berkata...

dua2 pon boleh...tpy kdng2 lebih dekat no.2 lah..haha

dill berkata...

bergantung kepada situasi. selalunya yang no 2. tapi kalau emosi kucar-kacir maka no 1 akan dipilih tanpa sedar. hehe

dill.

Asrul "iLham" Sany berkata...

menulis ikot suka ati je kalau dalam blog

kat luar dah jenuh menulis ikut sukat ati orang lain

;D

Cik TeN10 berkata...

ikut mood.. haha.. ^^

JARI YANG TERBARAI berkata...

jadilah blogger yg beretika... dalam ilmu networking ade sbut pasal ethics dan security... security ni bukan setakat dalam satu sistem/database atau network environment, tapi jugak mende2 yg sensitif, termasuk la penulisan ;)

norh berkata...

nak menulis tapi tak tertulis...hu hu

deeya berkata...

aku bukan seorang blogger tegar . jadi aku menulis bila nak menulis .. wah ! ^__^

vampire's lovex berkata...

aku suka baca yang manis2 shj bhaaaa.... hehe...


kek lapis mana !!! hahahaha

cik azeya berkata...

menulis ikut pintu suka hati. hahah. :)

Mr iz berkata...

Ah tat mana mana pun boleh masyuk maa... jani ada sesuatu ....dari tak ada apa apa.... boleh pening juga tu...he he he

amir aizat berkata...

both. but prefer no2 laa

taliff berkata...

Tulis untuk baca, Baca untuk menulis, menulis ikut suka, suka untuk menulis, Ikut hati kot~~hahaha

~SaL IjOu~ berkata...

aku pilih no.2~ ^^