2011/06/29

Surat Untuk Raja...

Kehadapan sahabatku raja yang dihormati...

Sepanjang 45 minit menonton perlawanan bola Malaysia vs Taiwan tadi...
Ada beberapa keleahan yang patut kau perbaiki...

Aku tengok pemain yang kau pilih handal handal belaka...
Semua ada skill...

Tapi sepanjang pemerhatian aku...
Aku tengok penyerang macam malas sikit...
Safee boleh dikira berapa kali jea pegang bola...
Nak kejar bola pun macam lembab jea...

Lepas tu aku tengok pemain tengah pun macam hilang contact dengan penyerang...
Badrul Baktiar pun macam tak serasi jea...

Kau tengok dekat stadium tu...
Penuh...

Dulu kau complaint tak ada sokongan rakyat...
Sekarang ni aku tengok peminat bola mula turun ke stadium untuk menyokong...
Gila gila punya menyokong...

Tadi pun gol aku rasa tak sengaja punya gol...

Macam ni la...

Aku ada satu taktikal yang mungkin kau boleh gunakan...
Apa kata kau kurangkan pemain penyerang dan masukkan Asshari...
Pemain tengah menyerang...

Dah la...

Aku nak tengok perubahan dalam masa ke dua ni...
Harap2 ada perubahan la...

Sekian... Dari seorang yang kaki bangku.

NotaKarut: Aku ramal menang 3-1...

28 ulasan :

zati embong berkata...

Asshari 2 tengah tganu 2 kan?

khaifaiz berkata...

rugi plak tak dpt nk tgk

Nasriq berkata...

Aah jat... kenal la pulak ek... sedara ke?

Nasriq berkata...

Khaifaiz: hoho... boleh la tengok ni... berbaloi...

zati embong berkata...

mana taknya,terengganu time kalah dgn kelantan 2 xke sbb asshari x trun.time fa asshari main baru menang.haha...

haaaa da 2 1 da kot.huhu

Miscellaneous Smiles berkata...

arhh aku mnci bola

KRL kaprileader berkata...

sket lagi!

dill berkata...

sila forwardkan surat ini kepade yang berkenaan ye

dill.

ïêmå å¢klê§ berkata...

xtengok pun..
xde mood nak buka tv pun..
tengok keputusan kat blog ni jela...

JARI YANG TERBARAI berkata...

defend main mcm babi

vampire's lovex berkata...

menang ke tak ??

aku harap coach malaysia dengar rintihan kau ni... hehe

cik azeya berkata...

atok aku cakap tengok bola jangan emo..

:p

ecah mashuri berkata...

tgk kejap je msae g mkn kt kedai tadi.sape mng?

zureen berkata...

tahniah!

Mr iz berkata...

he he he he.... tegok la pulak nanti bila team kita nak jumpa kelab inggeris... takut lagi haru je... he he he he... tapi ok la ada la penigkatan sikit... kira boleh la sepak...dari dulu sepak melantun...he he he he..... kena guna aura otak lebih sikit kretif tu kena....wajib.... bukan sepak semata mata dan menanduk sambil tutup mata..... bukan marah pandangan je...aku pun lebih kuran mcm ko je tukang karut oiiii... tapi kaki aku bukan bangku la....hhe he he he woooo nanti Ah tat kena potong wooo......

amir aizat berkata...

tgk then ttdo, ni bgun plak.tahu2 dah mng,hahah

Bella Bell berkata...

2-1 kan? hehehe!!~


^^

M a W a D D a H berkata...

hope nati msukkan lagi pemain yang terbaik...

lalink7 berkata...

perghh..bila agaknye Raja Gopal nak berenti pastu amek incik Nasriq niee..memang startegi baikkk punyeee *tiru ayat shuib sepah..kehkeh

Surie berkata...

Apa barang ckp dlm blog bro..lenkali klau ade game lagi, sila lah dok sblh Raja Gopal =p

2-1 je..goyah tu..diorg kena kerja berganda-ganda lebig kuat lagi utk Part 2 nnti

Scya Lollita berkata...

huuu , ganti ganti . haha ce ko apply mne taw dpt gnti dia .

bunga berkata...

hahahha..dah engaalahkan jurulatih bola ni..ahhaa

Fyqa berkata...

kihkih


ada surat leww

taliff berkata...

Malaysia ke Taiwan..harap boleh tengok malaysia dalam world cup!! Ngeee ngeee ngeee

Asrul "iLham" Sany berkata...

x pernah tgk bola walaupun teringin nak tgk the red warrior main

deeya berkata...

argh ! kau macam ayah aku .. emo taw ! asal tngok bola jer ayah gadoh ngan abang . jap gik abang gadoh ngan ayah .. memekak jer ! haha ~

okbai ! sekian dari aku juga seorang kaki bangku =)

Titisan Hujan berkata...

kuciwa xley tgk

tp gumbira malaysia menang
^^,

ishiko berkata...

gol !!!!!