2011/10/25

Kadang Kadang Blog Pun Demam Jugak La...






NotaKarut: Tuan blog tengah demam selsema... Aduyai... Hidung tersumbat lak... Opsss...Siapakah gadis ini... Ini bukan skandal... Ini cik white tiger... aku angkut dia tadi pergi site untuk jadi tukang tulis laporan... Hoho... ce teka kat mana ni... Siapa betul aku belanja makan besar pada 20-11-2011 dan 27-11-2011 ni...

17 ulasan :

Umie Artoqiemie berkata...

kau snap sendiri..? sangat ohsem.. aku xde masa nak pikir kat mana hohoho..

dill berkata...

lawanye gamba :)

dill.

abghani berkata...

kdg kdg doctor pun demam

Nurnajwa KZ berkata...

Ni kt genting ehhh?

Hahaha, main agak je :D

Tukang Karut berkata...

@Umie Artoqiemie aku tak sepandai kau nak ambil gambar...

Tukang Karut berkata...

@dill gambar ketika bosan...

Tukang Karut berkata...

@abghani kalau doktor demam dia akan jumpa doktor kah?

Tukang Karut berkata...

@Nurnajwa KZ yup... betul... kat genting...

Yutaka Mushimura berkata...

aku tekai:

di Cameron Highland...atass siket...dekat bukit..:)

Wanie berkata...

cantik tarikh kawin..:)

baru nak jawab dah nampak jawapan..haha..nampak tu cable car =)

sis92 berkata...

semoga cepat sembuh :)

Tea berkata...

Eh dah wordless wednesday?

LadyBird berkata...

lady suka gambar bunga ungu yg kat atas tu..

penjajah minda berkata...

aku pun selsema.haishh

Lorna berkata...

lawa yer bunga2 tuh ;p
kat genting tp nmpk cam bukan cable car genting jer dr jauh...hehe...

ctk berkata...

fuhyooo...cntik photografinyerr...pinjam kamera sat..


*deman bakal pengantin kot

ILA HonEyBuNNy berkata...

siyes cantik gambar2 neh...ehehhe