2011/10/27

Mengasah Senjata...

Terima kasih...
Terima kasih kepada korang yang prihatin...

Ada yang suruh aku makan ubat...
Ada jugak yang suruh aku pergi klinik...
Dan yang paling best sekali, suruh aku balik tak perlu berkerja...
Hohoho...

Terima kasih...

Aku bukannya tak nak makan ubat... Tapi ubat tu yang tak nak menembusi kerongkong aku ni... Tersekat dekat anak tekak... Ce suruh makan lobster ke, umai ke, ikan empurau ke... confirm tekak aku ni akan ternganga sebesar besarnya... Tak perlu dinafikan lagi...

Klinik? ermmmm... Tempat yang paling malas aku nak pergi... Bau ubatnya kuat sangat... Tak tahan aku... Lagipun misi2 yang jaga kaunter tu, taraf makcik2 jea... Ce letak jururawat taraf macam pramugari AirAsia, confirm... Tak sakit pun aku buat2 sakit... Lagi satu... Doktor2 ni jangan la sikit2 nak cucuk... Aku ni dah la fobia dengan jarum... Hohoho...

Sekian alasan alasan aku...

Aku pelik la, kebanyakkan masa aku bagi kad jemputan dekat kawan kawan, aku selalu diajukan soalan ini... " Dah asah ke"??? Asah? Asah senjata??? Perlu asah ke? Bukan memang tumpul ke??? Tettttttttt!!!

NotaKarut: Aku ni degil tapi comel kan? Apa? Tak comel! ermmm... ok... tak!

16 ulasan :

dill berkata...

makan ubat je weh. tu pun tanak. dush!

demand lak tu. dush! lagi skali.

rehat.

dill.

eyqa amin berkata...

comel la jugak ;)

bella luna berkata...

ahh, paling menyampah,.dah la tak nak makan ubat, demand tinggi lak tu,.emm,sabar je la=,='

cucu umie berkata...

hahaah...untunglh bro kalo ad nurse mcm paramugari..test tinggi tu..hauahua

~SaL IjOu~ berkata...

sgt comel..ahahah~
harus terbang melayang neh~

jaga diri!~

Bidadari Syurga berkata...

makan ubat... cepat baik...

p/s: tak moh degil2 tak comel tahu...

norh berkata...

cuba la produk keluaran company saya..ha haha

izfanora berkata...

over.. takut ubt.. :P

cik pha berkata...

oke kau comel hee

Miscellaneous Smiles berkata...

WEHH KAU JGN MKN UBAT TAU TAK SEDAP =="

Wanie berkata...

asah? hahaha..

klu xnak makan ubat beli ubat yang cucuk punye..hehe

Lea Isnawi berkata...

asah? hohoho

cepat makan ubat, cepat sembuh,
buleh kawen dgn gembira
hihi

Scya Lollita berkata...

comel ? okay, kau comel .

Scya Lollita berkata...

comel ? okay, kau comel .

ILA HonEyBuNNy berkata...

terasa comeii entry ko neh TK..hehehhehe

ctk berkata...

asah pe tu? blurrr..lalalalala
hahahaha

*uit cOmey????memang cOmey ponnnnn...hihi :P