2011/10/24

Takut... Terketar Ketar...

Pejam celik pejam celik...
Rupanya dah tinggal kurang 25 hari je lagi...

25hari lagi sebelum hari itu...
Owh... Cepatnya... (walaupun nafsu sangat bersuka ria sebab dah dekat nak merasa!)
Owh... Dah tak lama dah...

Aku tak takutkan benda lain...
Kecuali beraksi di depan camera...
Owh... Aku sangat pemalu orangnya...
Boleh membikin getaran di bibir...
Terasa senyuman menjadi kaku...
Owh... tak sanggup memikirkannya...

NotaKarut: Macam mana nak senyum yang menggoda ek? Muka aku ni memang dah la jenis masam mencuka macam cencalok di dalam tempayan yang di peram 10 tahun... ok... Aku tipu tu!

23 ulasan :

white tiger berkata...

bangun pagi2 senyum dulu utk diri sendiri....

Fida Ghazi berkata...

senyum je lah ikhlas2. nak senyum pon macam kene ugut bunuh je gamaknya...

jgn irau orang sekeliling..buat mcm takde je.. kalo kontrol2 senyum.. nanti buat rugi je upah kemeremen mahal2.. tapi hasilnya adoooooooooo... tapi bukan salah kemeremen tapi salah si pengantin yg malu nak senyom...

maksud saya penganti lelaki..

bobiedanbad berkata...

Dengan automatiknya kau akan tersenyum sepanjang hari pada hari tersebut.

lieynanilaz berkata...

x rocklah lu bro...takkan takut kot..haha.

Tukang Karut berkata...

@white tiger senyuman nampak telur di pipi... hoohoho...

Tukang Karut berkata...

@Fida Ghazi ala... dah buat dah dulu masa bertunang... tapi tak jadi... terketar2 bibir nak senyum...

Tukang Karut berkata...

@bobiedanbad mudah mudahan begitu la...

Tukang Karut berkata...

@lieynanilaz tak takut... cuma camera shy je...

dill berkata...

pemalu? nipu!

dill.

Tukang Karut berkata...

@dill opss... sangat keras bunyinya itu... hoho... ok... aku pemalu depan camera... bukan di sebalik camera...

Asrul "iLham" Sany berkata...

takpe, nanti gambar2 tu leh diphotoshop...muahahhaa

tahniah TK...

:D

Ct Aja berkata...

malu?? apa kata kalau pakai purdah je nanti...

bella luna berkata...

hati yang gembira pasti mampu membuat bibir tersenyum,.so gembirakanlah hati dulu,..

Chuu Muqhlis berkata...

Tk, nti ikat kayu kat mulut sengkang bg senyum sokmo hihi.

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï berkata...

untungla dapat kawen.....
huhu..

relax sudah..
g spa bg naek sikit seri pengantin 2...
huhu

penjajah minda berkata...

kau masuk master chef ke?

NOOR FATIN berkata...

sengih aje. sengihh. haha

ctk berkata...

hahaha..ambOii..itu je yg dipikirnya ! :P

Cik TeN10 berkata...

hairan betul dgn mereka2 yg malu depan kamera nni.. padahal kamera tu bkn ade perasaan pn.. buat mcm besa dh la.. kl dok control mmg akn nmpak kaku je..so rilex je..

Cik TeN10 berkata...

lg satu kan.. fatin suka buat lawak msa nk amik gmbar encik bf.. so that dia tersenyum .. pastu cepat2 snap gmbar dia.. kalau posing sma2 dia ok je tp kl nk amik gmbar dia sorg2 kemain ssh lg.. kakau keras mcm robot je depan camera.. so selalunya fatin curi2 snap.. candid je.. bru nmpak real.. haha

MamaEma berkata...

dah mandi wap belum..hehehe

Wanie berkata...

dah hafal lafaz akad nikah lom? lalala

nanti pandai2 la photographer tu ajar cane nak senyum :)

izfanora berkata...

hahaha.. practice make perfect.. ada masa lagi utk practice.. try senyum dpn cermin, klu rasa menggoda tue, hah, try kekalkan.. :P