2011/10/31

Kenapa Owh Apakah...

Kenapa apakah ini?

Kalau ada cikgu Bahasa Malaysia yang baca blog ni, mesti dia mengangis terharu sambil berlari teresak esak kerana penggunaan Bahasa Malaysia yang salah... Ah... Lantak la... Aku bukannya nak ambil peperiksaan pun...

Hik hik hik...
Sebenarnyakan... Tak ada apa nak tulis pun ni...
Cuma tangan ni rasa gatal gatal je...
Nak menampar atau nak menggaru orang kot... Eh?

Padahal banyak lagi kerja lain yang nak buat ni...

Dah la... Lepas gian sikit je ni...

NotaKarut: Kenapa aku suka mengarut? Sebab aku tak tau pun aku boleh mengarut sebenarnya... Hoho... Kenapa pilih nama tukang karut? sebabnya takkan aku nak pilih nama tukang urut lak kan... Kenapa aku? Ntah... Aku pun tak tahu la ni... Tak keruan...

8 ulasan :

cik pha berkata...

hahhaha kalau tukang urut mesti banyak ubat2 y kau promosikan hehehhe

dill berkata...

dah dekat tarikh kawen. tak keruan le jawabnye. kuang3x

dill.

Eda Latiff berkata...

sbb i yg ajar u buat blog!....hahaha

Lea Isnawi berkata...

adeh. pening aku bace entri ni

Ct Aja berkata...

hahhahahah,mengarut pun da byk en3 terhasil..bagus2...

Wanie berkata...

dah name tukang karung, confirm kuat mengarut :P gurau je..dah lepas gian?

Cik TeN10 berkata...

ahaa.. bese la tu.. ni mesti kes berdebar2 ni kan.. haha :P

ctk berkata...

bagus tul TK neh..bz2 pOn, nk jugak update...good jOb! haha