2011/03/22

Cowboy Naik Kuda...

Kalau di Amerika, terkenal denagn cowboy dan kudanya...
Kalau ada kuda mesti la ada aksesorinya...
Lengkap dengan pelana, tapak kaki, dengan topi cowboynya...

Tu dekat Amerika...

Dekat Malaysia pun ada cowboy jugak...
Cowboy Malaysia pun pakai kuda jugak... Kuda bertayar...
Tapi cowboy Malaysia guna aksesori lain, special punya...

Helmet, itu wajib...
Dan yang paling penting...
RAINCOAT...

Notakaki: Tengah kepeningan dan kesejukan selepas meredah hujan renyai2 di Kuala Lumpur pagi2 ni...

20 ulasan :

Fida Ghazi berkata...

ade Cik Persona, gi simpan dalam lemari baju bakpe... huh!

Surie berkata...

Ooo..ade cik Persona..time2 hujan cenggini naikla kete bro..utk keselamatan..tak payah susah2 nk jadi cowboy =p

Nasriq berkata...

tadi masa kuar rumah, tak hujan lagi pun... dah tengah2 jalan baru hujan... lagi pun malas nak kuarkan cik persona dalam almari tu... leceh... nanti nak parking pun atas bukit nun jauh tu fida...

Nasriq berkata...

huhu... kan kl ni darul jem... kalau nak naik cik persona, kena keluar awal... ni keluar pun matahari dah terik...

zati embong berkata...

henjut2 sikit motor 2.nampak real sikit,macam koboi!

khaifaiz berkata...

gua pn kene hujan bro.. adey bsh kuyup

KUREKURE COMEL berkata...

hahaha...padan muke..hahaha...basah....hahaha.....






ehhh...tu bkn mina tau komen kat atas...sbb mina baik...hihihi...

Lorna berkata...

ehehe...sian kena ujan yek ;p
eh sama ler kiter geng persona :)

Nasriq berkata...

jat: hang jangan nak baut pasai la nak henjut2 kuda aku tu, merajuk kang sapa yang susah... aku jugak...

Nasriq berkata...

Khaifaiz: cam ni la kehidupan seorang rempit...muahaha...

Nasriq berkata...

Huh! Mina memang... kedengki betul!

Nasriq berkata...

Lorna: huhu... ada club persona ke?

TiKa LEh berkata...

cowboy mlysia tak semua mcm ni..hahah

intan suraya berkata...

jimat sket kan kalo bwk kuda tuh.. blh simpan duit buat hntaran kawen..hehe

Aretikz berkata...

kalo kuda tu, ada seat belt tak? wakaka..

Nasriq berkata...

kalau tak macam tu, mungkin cowboy rempit tu tika leh?

Nasriq berkata...

intan nak support pe2 ke untuk hantaran?

Nasriq berkata...

Aretikz: sekarang ni gomen wajibkan semua mesti ada seatbelt!

Mr iz berkata...

he he ... lepas ni... kita kena tukar... bkn mat rempit lagi tapi mat cowboy.... he he he... aku nasib baik dah standy...he he... basah takda hal.... tapi takut kecut je....he he he

Nasriq berkata...

Iz: hang kecut apa ha!