2011/03/25

Semporna Sabah.

Baru sampai di Semporna ni...
Ada sesiapa di sini orang Semporna?

Nak tanya ni...
Apa yang menarik di sini...

Selain pergi ke Pulau Mabul dan Pulau Sipadan...
Sebab aku ni mabuk laut...
Takut belum sampai sana,
Aku dah flat termuntah 4,5 baldi...

21 ulasan :

Eda berkata...

bestnye...jgn lupa gi snorkeling..sgt best!!!...tak rasa sangat kut laut bergelora kalau cuaca elok..

Nasriq berkata...

Tengok la nanti...

norh berkata...

best ahh macam ni..boleh melencong.. :)

Nasriq berkata...

huhu... bukan melancung tau... tapi melencung... adei....

azi nur berkata...

alamak macam best je..watpe kat saneee?? huhu

Nasriq berkata...

kerja yang tak habis2 smbil sikit2 melencong....

intan suraya berkata...

x balik semenanjung lg ke?? bz nye..

Nasriq berkata...

Dah balik dah tu hari... rabu lepas g sabah pulak... sampai minggu depan...

KUREKURE COMEL berkata...

cisss....itu pun mabuk laut....buat malu je....huahuahua....

Nasriq berkata...

Huhu... untung mabuk laut, kalau mabuk todi?

Cekodok berkata...

buah tangan tu jangan lupa.. haha.. itu yang pentinggg

Nufaha berkata...

wah...kalo jln jauh xyah tanye kena wat ape...compem shopping punye :)

khaifaiz berkata...

Apa lagi.. Sempornakan hari mu la.. hehehehe.. Nak buah tangan bro.

Nasriq berkata...

Buah tangan tu macam kelima lima jari tangan digenggam kan??? cekodok kan?

Nasriq berkata...

haha... kalau nufaha sampai sini confirm mati kutu... mana ada tempat shopping dekat sini... giant ada la...

Nasriq berkata...

Macam iklan rokok pulok ye khaifaiz... merokok dilarang di sini... takut mati pucuk nanti...

DrNurhuda berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
DrNurhuda berkata...

my hometown .. ~!! suka baca post anda, tiap kali baca ur post, its all about my hometown ..
http://e-datsyati.blogspot.com/
visit ye .. my new post .. :)

Nasriq berkata...

So... Apa yang specialnya di sini DrNurhuda?

DrNurhuda berkata...

saya, klu semporna just rumah nenek la .. :P
da mkn seafood? floating pun not bad?
y don pegi pulau sipadan .. ?
actually i xpernah jalan2 g mataking, mabul, cuma teringin :P .. insyaAllah ..

Nasriq berkata...

Seafood? Ermm... dah biasa sebab dimana mana daerah sabah pun ada kan...

Dah biasa dibelanja... huhu...

Tadi snorkeling di pulau sibuan...