2011/03/30

Virus Jahat...

Semalam... orang kata tak boleh nak bukak blog mengarut ni...
Ada yang kata kena jagkitan virus jahat...
Ada yang kata kena jangkitan malware...

testing... testing... testing one two three, one to jaga, polis mati pencuri jaga...

ok tak sekarang? ke masih lagi bengong...
Jahat betul la virus ni...

22 ulasan :

Fida Ghazi berkata...

takut la tuh!

Nasriq berkata...

tak pun... baru jea tengok ni, ramai pulok yang cakap ada virus...

aisyah ahmad berkata...

semalam datang sini..ok jekk..aman damai..kenape hari ni..die ade keluar page lain pulak??kene klik kat page tu dulu..baru boleh sampai sini..

plankton berkata...

hmmmm tataw la laptop ni sensitip sangat ke...or mmg incik nasriq ade ternak pape ni???asl ade lgi ni?he3

tpi IP bt tak endah je..''proceed anyway'' :D~

intan.maisarah berkata...

virus ape?

blurr

intan suraya berkata...

eh.. ade virus ke?? x pasan pn..

Eda berkata...

ok jea ni..

Piah Becok berkata...

ok je semalam. bile mase virus tu datang menerjah?

Nasriq berkata...

aisyah ahmad: ok... amnbil maklum dan akan dilakukan ops gerak gempur...

Nasriq berkata...

plankton: laptop ke atau tuannya yang sensitip ni?

Nasriq berkata...

Intan maisarah: entah la... tak tau hujung pangkal jugak ni...

Nasriq berkata...

intan suraya: orang yang perasan ada virus sebenarnya yang ada virus tak? entah la...

Nasriq berkata...

Eda: ok ke ni? betul ni?

Nasriq berkata...

piah becok: sekarang ni ok tak?

norh berkata...

ok.. :)

Nasriq berkata...

ok ni... betul ni... confirm yea...

KUREKURE COMEL berkata...

mina pakai google chrome...so tu yg terus dpt detect.....sapa pakai ie...mmg clear....

Nasriq berkata...

oooo... patut la ada yang kata ok jea... yang tak ok nya ada la beberapa kerat...

Mr iz berkata...

ye ke.. ada menatang tu... camana lakbole tau ye... aku ni buta it sikit... bukan buta hati ye... aku masuk ok je... kasi bkin gerak gempur...kasi itu menatang menggulupur...he hehe

Nasriq berkata...

iz: dah.. aku dah bunuh menatang tu hidup2 dah... tak kecian punya... cincang lumat2 hidup2!!!

zati embong berkata...

dia datang menyinggah jap 2.ntah2 sbb tuan punya blog da kena virus gak kot?haha

Nasriq berkata...

Jat: kalau tuannya kena virus, harus la dapat MC...