2011/03/27

Lari...

Hari ini aku nak lari...
Lari sejauh mungkin...

Tinggalkan semua masalah dunia...
Lupakan semua kejahatan manusia...
Lupakan kemewahan dunia...
Tinggalkan semuanya di sini...

Kerana aku ingin ke sana...
Menikmati keindahan ciptaan Allah...
Published with Blogger-droid v1.6.8

24 ulasan :

bunga berkata...

lari..bunga juga hendak lari dari masalah..tapi xmampu..

intan.maisarah berkata...

semoga kamu terus berlari dah terus terbang

zati embong berkata...

lg 2 minggu.jat pn nak lari O.o

ïêmå å¢klê§ berkata...

kita pun kalau boleh nk lari dari semua yang berbelenggu jiwa..
tp iema still ad komitmen yang kena settle kn kt sini sebelum boleh berlari

khaifaiz berkata...

jom berlari ke langit

Nasriq berkata...

Bunga; kalau tak mampu nak berlari, apa kata bunga berjalan jea... Kalau tak mampu gak, merangkak...


motip: jangan lari daripada masalah...

Nasriq berkata...

Err... Intan... Tang terbang tu lambat lagi... Jumaat ni baru nak terbang balik ke semenanjung...

Nasriq berkata...

Huhu... jat... jangan tunggu lama lama, nanti lama lama, cuti tak approve...

Nasriq berkata...

Iema; selesaikan satu2 dulu... nak bagi nasihat pun macam mengarut... so baik tak payah...

Nasriq berkata...

Khaifaiz: tak jumpa la kaki langit kat mana...

KUREKURE COMEL berkata...

nak ikut.....hehehe...

nak lari mana tu?.......

Nasriq berkata...

Mina dah terlambat la... dah balik ke pangkal jalan dah pun...

KUREKURE COMEL berkata...

tgk...tgk....sekeh nak...hahaha...



ehhh...kalau mina nk jwb pantun tu...agak2 terbuka lg tak?

Nasriq berkata...

huhu... mina, selai tak istihar tutup dan istihar pemenang, selagi tu la valid lagi... nama pun contest ikut suka...

Piah Becok berkata...

nak lari jugak...

Aretikz berkata...

Ku berlari ke hutan, teriakku..
eh? haha..

lari mana uikz?

Entri Lelatest
Hikmah Menutup Aurat

intan suraya berkata...

nk lari pergi mane?? nak ikutt boleh??

plankton berkata...

datang alex meh... =)

Mr iz berkata...

belari elok elok jgn gedebuk pulok...he he he

Nasriq berkata...

Piah becok: moh ler kite lari, kahwin lari pun ok gak.... tettttttt!

Nasriq berkata...

Aretikz: macam dah tersasar dan tersesat jauh jea bunyinya tu...

Nasriq berkata...

Huhu... intan suraya dah terlambat...

Dah baluk ke pangkal jalqn dah...

Tak boleh nak lari jauh2 sangat...

Hari ni kene kerja semula....

Nasriq berkata...

Amboi amboi pkanton... macam dekat jea Alex tu ek... agak2 kalau naik tikar terbang sampai x?

Nasriq berkata...

Huhu... iz, kali ni nangka busuk tak jatuh dah....