2011/03/24

Tak Sedarkan Diri...

Mood: Mamai...
Condition: Baru sedar dari pengsan selama 2jam...

Sebab2 yang diketahui penyebab pengsan:
Melantak seafood tak ingat dunia... Malam tadi melantak seafood tak pandang kiri kanan tak ingat langsung orang lain... Lunch tadi pun melantak seafood lagi...

Gambar2 seafood memang dilarang keras didalam blog ini kerana bisa menerima kutukan dan cemuhan... sebelum dikutuk baik tak payah letak...

Nak pergi jalan jalan la...
Nak bakar sedikit lemak yang berjaya diternak semalam dan hari ini...
Sambil2 cuci mata, mana la tau kot2 ada yang terberkenan untuk dijadikan hadiah Berpantun la pulok...

Jangan aku tersilap berkenan dah la...
Terbawak balik calon calon tettttttt!!!!
Dah la memang ada kes jatuh cinta pandang pertama di sini...

22 ulasan :

nohfee berkata...

hahaha, gambar seafood? maknanya?
*mcm best je vocabulary ni. ;)

zati embong berkata...

jat xreti pantun!

sajak boleh?syair2?hihi

Nasriq berkata...

nohfee: tak ada maknanya!

Nasriq berkata...

jat: pas ni tak ada alasan dah...

lagipun lepas ni nak mengeram di ofis... malas dah nak keluar...

ramai orang dah bising...

lepas ni biar orang2 yang bising pulok buat kerja ni... nak duduk ofis main game lagi bagus!

khaifaiz berkata...

Apa la salahnya kalau dah berkenan.. Kata satu malaysia.. huhuhuh

Nasriq berkata...

nak balik kampung jauh tu!

azi nur berkata...

hupps...jantuh cinte pandang pertama pulokk...huhu

Nasriq berkata...

Terjatuh sudah.... tolong tolong... tolong angkat aku, tak larat nak bangun.... motip: tak de....

Mr iz berkata...

jatuh cinta pandang pertama ok la tu jgn pandang terus jatuh tangga...he he bahaya tu... he he he

Nasriq berkata...

ermmm...iz... terlambat... dah terjatuh dalam laut dah tadi...

Aretikz berkata...

na na na.. Siapakah itu? Meh aku tolong.. tapi tiada jaminan agar dia tak terpikat dengan aku.. haha..

Entri Lelatest
Memilih Itu Perlu, Bukan Terlalu

Nasriq berkata...

hahaha...tak pe.... tak pe... senang je tu...

Eda berkata...

gi la pulau...rugi x gi wooo..;-)

Lorna berkata...

kenyang perut sukahati yek tkg karut :)

Nasriq berkata...

tak leh tak leh... tengah kerja...lusa boleh la...

Nasriq berkata...

huhu...dah kenyang... senang hati la...lepas tu mula menyesal...

KUREKURE COMEL berkata...

ok....aiii pengkomen terakhir...



eleh...mamai la sgt.....pd hal....
segar bugar....betul tak?kihkihkih...


nsib baik tak minat seefood....
sbb alahan...kuangkuangkuang....

Yutaka Mushimura berkata...

sesal dahulu pendapatan, sesal sekarang terpaksa dicukaikan..:)

peribahasa baru....

tips terbaru

Apekah Pasangan Itu Gula - Gula???

Tip Memupuk Minda Kelas Pertama

Tips Menghadapi Jerawat

Tips Mendapat Ketenangan Dalam Senaman

Semua Untuk Kamu, My Lovely Follower

No Condom - NO PLAY PLAY

Tips Penjagaan Gearbox....Buatlah Ia Seperti Awek, Okeh

Nasriq berkata...

Mina: mamai betul la... BP naik kot..

Nasriq berkata...

mr jepun: jaga ofis elok2

DrNurhuda berkata...

huhu .. rakus nye anda dengan seafood .. xpe .. this coming april oso i will merakus d same thing; seafood, nk cuba try test uji, betul x akan pengsan, BP akan naik .. :P

Nasriq berkata...

Haha... teruskan usaha anda DrNurhuda... dah sampai pun semporna...